HomeVendégkönyvGalleryszerkesztő 0410Klántörténetszerkesztő 0810szerkesztő 1610BelépésTGF - REGRegisztráció

*
*
Üdvözlet a Blood Clan Admin Team bemutatkozó oldalán!
*
*
*


Főszerkesztő és Oldaltulajdonos; Neko Shihan
Születtem 1991 Októberében. Fontos megjegyeznem, hogy sok honlapszerkesztővel ellentétben én vállalom az arcomat az oldalhoz. Sokan ezt nem teszik meg, és valós kapcsolatot is nehezen lehet létrehozni velük. Elérhető vagyok FB-n, miután felvették velem a kapcsolatot és tudni fogom ki fog keresni. De elsősorban itt az oldalon vagyok jelen. Skype elérhetőségem: nekocan6 - Nem szoktam használni, de van ha nagyon fontos, itt is fel tudjátok venni velem a kapcsolatot, ha írtok nekem, visszaírok.
Meglátásaim az oldallal kapcsolatban, valamint az oldal céljáról pár szó: 2008 Decembere óta azon fáradozom, hogy valami olyat alkossak, amiben az oldalra látogatók örömüket lelik. Anno indítottam egy fantáziajátékot, amivel az olvasóim fantáziáját mozgattam meg, egy izgalmas kis történettel. Sajnos az első oldalt igazságtalan okok miatt törölték, így elveszett az a sok oldal. De erre még emlékszem: A történet egy lány szemszögén keresztül mutatta be az eseményeket. Egy az erdő melletti utcán sétált hazafelé, a gyenge közvilágítás által megvilágított utcán. Útközben egy veszett kutya eredt a nyomába, a lány futott ahogy csak bírt, de a murvás úton egy gödörben megbotlott és elvágódott. A sztori mozgatóeleme egy rejtett kastélyrom volt az erdő mélyében ahol vámpírok és vérfarkasok akartak egymással leszámolni. Ezzel a történettel párhuzamosan indult egy 'Vámpírsuli' szerepjáték is, ahogy interaktívvá tettem a sztorit, lelkesen írtam a történetet játékosaimnak, ha kellett személyre szólóan. Akkori nagy segítségem Iván Sensei volt. Ő volt a suli legkedveltebb tanára. De mint mondani szokták, szomorú a sors. A halál elragadta tőlünk. Ahogy egyre kevesebb időm lett foglalkozni a szerepjátékkal, úgy indítottam olyan sztorikat, amiben egyre önállóbban tudják vinni a történetet a játékosaink. Legutóbbi játékunk is ilyen, a Best of BC ~ vámpírsuli / ami lényegébe véve az eredeti gyökerekhez nyúlik vissza, ami az, hogy a saját karaktereinkkel játszunk, és ne egy létező anime karakter bőrébe bújjunk. Valamint a fórumon azt is fontosnak tartom, hogy legyenek olyan témák, amikkel el lehet szórakozni. Játékok - kisebb kihívások, társalgók, blogok, alkotói sarok. Valamint mostanában az Anime TV szekciónkat is építgetem.
Előrelátások, és pozitív remények: Már láthatóan megmutatkozott az, hogy remek kapcsolatok, és barátságok szövődtek az oldalnak köszönhetően. Reményeim szerint ez nem fog változni, és az új tagok barátokra lelnek társaságunkban!
Amit talán jó tudni rólam: Lehet kicsit ügyetlen vagyok, de nem adom fel. Folyamatosan azon vagyok hogy építsem az oldal színvonalát. Lehet kicsit hanyag vagyok az emberek felé, de ha foglalkoznak velem, akkor az nem marad viszonzatlanul. Végtelen türelemmel rendelkezek, és borzasztó toleráns vagyok. Ám, az általam felállított egyszerű szabályokat azt keményen betartatom. Állítólag ha valaki nagyon de tényleg úgy igazán haragszik rám, és csak rosszindulatúan tud gondolni rám -vagy- Valakire nagyon haragszom, és hatalmasat csalódtam benne; Az idővel egy ménykű nagy pofont kap az élettől. Pár embert napok, hónapok, vagy évek után baleset ér, volt aki épp hogy túlélte a szerencsétlen körülményeket, van aki emberileg sokat vesztett; de ezt nem itt fejtem ki. Szóval az idealista nézetem a következő: Nemérdemes haragba lenni velem, mert nem éri meg.

Admin őrszem, Modarátor és az oldal lelke; Mion
Születtem 1996 májusában.
„Chatmesterként” főleg az oldalon vagyok fent és üdvözlöm az érkezőket, információt erőszakolok ki az újjonnan érkezőkből. (Már ha az újhusik képesek feltolni a seggüket chatre és nem csak regisztrálni aztán csá.) És én is elérhető vagyok ugyan úgy FB-on.
Anno 2009 májusában regisztráltam a legelső oldalra, amit imádtam és akkor is minden nap felmentem chatre. Még abban az évben összeismerkedtem a főszerkesztővel – Nekoval. Személyesen találkoztunk és találkozunk a mai napig és nagyon jól kijövünk. (Szóval ha én azt mondom, hogy valaki rontja csak a légkört, csak szólok és lehet nem sokáig lesz az oldalon.) * Akkori admin társ és „chatmester” Iván Sensei volt. (még Dracu mellett.) Bár soha nem találkoztunk, nagyon jól kijöttünk egymással. Sajnos múltidőbe is marad ez.
Volt pár költözése az oldalnak, de én voltam az első, aki követte és Sensei „helyébe lépve” én lettem az, aki fent próbálja tartani az életet az oldalon.
Jelenlegi oldalon könyvekhez próbálok olyat tenni, amit én olvastam és nekem tetszett. Jelenlegi projectem még az is, hogy a Walking Dead-et feltegyem és fordítsam is, hogy akik nem tudnak angolul, nagyjából megértsék a történetet és így ne maradjanak le. Fórumokat tartom ébren, amíg lehet, Best of BC-n is játszok, szóval ja, igyekszem az éltet és az aktivitást fent tartani. Ja és blogolkodom, ahol szerintem jobban meg lehet ismerni engem.
Azt hiszem elértem szép nagy léptekben a jelenhez.
Magamról: Nagyon tudok szeretni embereket, de annyira tudom utálni is őket. Ha jól viselkedsz és nem vagy egy seggfej a többiekkel vagy velem, akkor talán jól ki fogunk jönni. Ja és ikrek vagyok, gondolhatod milyen tudok lenni. Vagy milyen nem.Dracu az oldal vámpírja / Admin és segítő alapító tag
1984 bolondos Áprilisán születtem, és döntöttem romlásba a világot. Magán és egyéb okok miatt Budapest forgatagát elhagyva Németországban vettem az irányt. Az oldalon és a Facebook-on ritkán vagyok elérhető mivel sokat dolgozom, de legalább élvezem amit csinálok, hosszú idő után elhelyezkedhettem a szakmámban. Szóval most már nem rovom az utakat, nem kell szoros időkorlátokat betartanom. Helyette.... Sajnos nem itt; így nyíltan nem árulhatom el a munkámat.
Gondolatok az oldalról: Kicsit különleges érzés fog el amikor arra gondolok, hogy indult el az egész. Volt egy nagyon szép nyár, és egy nagyon kedves csajszi, hajnalban aki két kedves srácnak segített kinyitni a sörét, mert mind a 2 doboz sör füle lepattant. Álmokról és jövőbeli tervekről beszéltünk. Akkor Neko naivan kijelentette, hogy ő valami olyat akar alkotni, amit sose fognak elfelejteni az emberek. Megmosolyogva ráhagytam. Később egy felemasanime.lapunk.hu nevű oldallal kísérletezett, amit figyelemmel kísértem ez még 2007-ben volt. Nem kellett kis idő, amikor megvolt egy alap oldal egy öntelt liba (iskolatársa) lemásolta az oldalát. Ekkor jött a nagy lépés, ami az volt, hogy a prototípust meg kell semmisíteni, és egy nagyon fasza ütős dolgot kell csinálni. Ekkor jött létre a Hellsing animével foglalkozó oldalunk, amiből később a Blood Clan lett. Neko kreativitása egyszerűen zseniális volt, ahogy a látogatókat fantáziamegmozgató saját műveivel látta el. Később Iván Senseivel beszálltunk a Chatprogramba, és személyesen beszélgettünk a látogatókkal / tagokkal. (Neko rengeteget dolgozott az oldalon így kevesebbet volt fen chat-en)... Szárnyra kap a képzelet, és valósággá válik egy út az álomhoz. Az oldal legnagyobb erősségének tartom, hogy remek irodalmi bravúrok születtek, mint versekben, mint novellakarcolatokban, vagy magában a szerepjátékban. Mint lelkileg - érzelmileg - és képzeletben ott van a szeren! Kellemes kikapcsolódást nyújt. Ezt nem is kell tovább cincálni hogy miért, csak el kell olvasni.
Irány a jövő felé: Mint azt az oldal működése bemutatta, születtek itt makacsul elválaszthatatlan barátságok! Remélem ezek a barátságok megmaradnak, és nem vesznek ködbe. Remélem hogy kis családias légkörű baráti társaságunk megmarad, és lassan de biztosan bővülni fog új emberekkel.
Magamról röviden: Talán szigorúnak és kegyetlenül kíméletlennek látszom, de ez talán azért van, mert nem szeretem a hülyeséget.
image:none; }