HomeVendégkönyvGalleryKlántörténet 0410KlántörténetKlántörténet 0810Klántörténet 1610BelépésTGF - REGRegisztráció

A klántörtének csak felszínesen foglalja össze a történteket. Pár esemény nem került megemlítésre, bizonyos oknál fogva...

 

Történetünk:


2008.12.29.-én létrejött a www.hellsing-alucard.lapunk.hu. A sok látogató és érdeklődés hatására:
2009.04.29. Megnyílt a vámpír suli, és még aznap csatlakozott hozzánk: Saya, Night Wanderer, és Árny, Így meg is jelent az első három diák. Pár nappal később pár újabb diák csatlakozott 2009.05.02. Night Angel, és Lia, így hamar kibővült 5 főre. 2009.05.07. Csatlakozott hozzánk Mion, pár nappal később 2009.05.14.-én Shihini és 2009.05.27.-én Zsfia-chan. A vámpír suli csaknem egy hónap alatt 8 főt tudhatott a magávénak mindez Dracula Sensei irányítása alatt. 2009.05.31. Hónap múlva Iván és Manamet Tanárok csatlakoztak akik elfogadták a meghívásom. Pár napig Dracula és Iván vezetésével ment tovább a Vámpír suli - 2009.06.02 Csatlakozott hozzánk Gaarana. Másnap 2009.06.03.-án Sharon, akiről kiderült hogy Lion testvére Szintén csatlakozott hozzánk. 2009.06.05. Iván Sensei egyedül vezeti a sulit, és kreatív ötletekkel jobbá tette a diákok életét. 2009.06.07. Csatlakozott hozzánk Shikai. Pár nappal később - 2009.06.16. Csatlakozott hozzánk Hana.
2009.06.17. Máté csatlakozott hozzánk, de pár nappal később a Chat-en tanúsí¬tott viselkedése és szabálysértései miatt kitiltásra került sor. 2009.07.04. Mion, és Zsfiát Iván vámpírrá változtatta. 2009.07.06. -án csatlakozott hozzánk Démon így a suli létszáma immár 13 fő.

2009.07.10. Az egyszerű vámpír suli KLÁNNÁ NŐTTE KI MAGÁT >> a Hellsing F. K. (később Blood Clan) 2009.04.29. De ennek ellenére az oldal hivatalos születésnapja: 2008.12.29.

10 nappal később, 2009.07.20-án Csatlakozott hozzánk Seera.


Szomorú esemény történt 2009.08.24.-én. Az egyik Adminunk balesetben életét vesztette - Molnár Iván. Legkedvesebb személy az oldalon, nagyon sokan szerettük...

 

Molnár Iván született 1988 Szeptember 14.-én. A Hellsing F. K.-ban végzett munkásságáról pár szó: A tanítványok 2009.05.31.-én egy kirándulás keretei közt ismerkedtek meg vele. Már a kezdetektől fogva emberséges volt a diákokkal, kimondottan élvezte a társaságukat. 2009.07.04.-én Miont és Zsfiát vámpírrá változtatta. Később belőlük lettek az új admin tagok, hogy meglegyen a kvartett. Iván Sensei egy olyan személy volt, akivel lehetett játszani, és sokat nevettek vele a tagok. A bosszantásokat sosem vette sértésnek, inkább viccet csinált belőle. Ő volt az a személy, aki mindenkivel tudott beszélni, mindenkit megértett. A mi szintünkön gondolkozott, és e miatt sokan szerették. Ám tudott komoly is lenni ha feladatait végezte. Rengeteg kreatív ötlettel halmozott el minket, amivel a klán felvirágzott. Sajnos nem élte már meg a NING adta lehetőségeket, hogy itt is elláson minket a kreatív ötleteivel. Ám a mellet, hogy szerette a diákjait, volt egy kedvence, akit nagy becsben tartott. Sokszor nézték közösen a teliholdat... Egyfajta plátói szerelem volt. Amikor már minden jól ment, és mehetett volna szebben is, a sors elragadta tőlünk, szeretett Iván Sensei-ünket 2009.Augusztus.24.-én. Mintha a Klán életét vették volna el. Elment... a legvidámabb, leg-szeretni valóbb Sensei és többet nem fog visszatérni.

 

2009.07.24.-én Night Wanderer személyes adatai hamisításáért - a tagok és adminok félrevezetéséért kizárták az oldalról.

2009.09.01 Az egyre bővülő klán, a rugalmas kezelhetőség érdekében a NING.com rendszerére került át. http://hellsing-fanok.ning.com/

2009.09.27. Manamet Admin kilépett a szerkesztőségből. Elmondása szerint nincs ideje az oldallal foglalkozni.

 

2010.02.21. Sötét nap ez klánunk történetében!
A www.hellsing-alucard.lapunk.hu oldal megszüntetésre került a következők miatt.

Új Anime és Nevelde oldalak tiltása
A mai naptól a lapunk.hu oldalakon tilos új oldalt regisztrálni a következő témákban:

un. klán oldal
un. nevelde oldal
anime oldal

Az ilyen regisztrációt kezdeményezőket azonnal tiltólistára vesszük és a jövőben sem regisztrálhatnak. Ha a rendszer a regisztrációkor még nem tudja megállapítani az oldal témáját, vagy az a jövőben a tiltott témára változik azt a moderátorok később törlik. Azok az oldalak melyek jelenleg ebben a témában készülnek maradhatnak a rendszerben, feltéve ha arra tiltott felhasználó nem lép be és a tartalom egyéltalában elfogadható.

Mivel nagyon sokan írnak levelet ezzel az új szabályozással kapcsolatban ezt a bejegyzést ki fogom egészíteni ahogy beérkeznek a kérdések:

A tiltás okai és indokai:

1. a legtöbb ilyen oldal szerkesztője 14 év alatti. A lapunk.hu rendszerbe 14 év alatt nem regisztrálhatsz. Tisztában vagyunk vele, hogy nagyon sokan meghamisítják a korukat, eddig ezzel nem is foglalkoztunk.

2. ezeken az oldalakon az esetek többségében nincs forgalom. Főleg a klán- és neveldetagok látogatják őket és azok akik a képeket, tartalmat lopni jönnek. Én értem, hogy többen hivatkoznak arra, van látogatójuk, de ezek többnyire mind visszatérő látogatók, azok akik már tagjai a csapatotoknak. Egy zárt közösség. Ha van 5 tag és ők belépnek egy nap háromszor akkor már van min. 15 egyedi, egy hónap alatt pár ezer, de a valóságban csak 5 ember használja a lapot.

3. ezeken az oldalakon a szerkesztők legtöbbször csak egymás cikkeit másolják le, sok olyan oldalt láttunk ami gyakorlatilag megegyezik. Emiatt az oldalain rosszabbul szerepelhetnek a Google-ban, a duplikált oldalaknak járó büntetés miatt. Tehát ésszerű megszabadulni tőlük.

4. az oldalak kinézete sokszor nagyon gyenge

5. az ilyen oldalak szerkesztői előszeretettel adják ki jelszavukat és számtalan esetben jut el a szerkesztőségbe a hír, megváltoztatta a társszerkesztőm a jelszót, stb, stb. Nem akarunk részt venni ezekben a veszekedésekben.

6. Nagyon sok neveldének egyáltalán nincs forgalma, tényleg semmi, mi is látjuk a statisztikát. Ha nem nevel senki akkor az nem nevelde. Sok olyan oldal is van ahova a szerkesztő nem lépett be 30 vagy több napja, én nem neveldéztem soha, de gondolom a szerkesztő irányítja a játékot nem?

7. a klán oldalakon sajnos sok a warez. A klán oldalak nagyon gyorsan változnak, születnek és megszűnnek.

8. az ilyen oldalak nem igényesek, a helyesírás szörnyű, a szöveg nincs szépen formázva, a színek általában virítóak, látszik, hogy nagyon fiatalok készítik őket.

9. sok a probléma a szerkesztőkkel. Naponta kb. 100 regisztráció születik ezekben a kategóriákban, 30 nap múlva napi 3-4 marad, mert be sem lépnek csak egy-két alkalommal. A szerkesztőségre ez nagy munkát terhel, ellenőrizni és törölni ezeket az oldalakat.

 

Teljesen megértem, hogy az érveinket nehéz megérteni, sőt ha elég fiatal vagy esély sincs rá hogy megértsd, mert máshogy látod a világot.
Az említett pontokra reagálva:
Az oldalam már egy éve üzemel !!!!!! hahó - hova lett??

1. - 18 éves vagyok - születtem: 1991.10.22 Tokodi Mária - iwiw-en myvipen meg lehet keresni, nem hamisítom az adataimat.

2. figyeltem a behívó kulcsszavakat, és tudom, hogy az oldalamra a miatt a tartalomra jönnek, amit feltettem!!!! Volt forgalmam, nem is kicsi!!!!

3. sok saját tartalommal rendelkezett az oldalam!

4. a kinézettel nagyon sokat foglalkoztam - de komolyan

9. minden nap beléptem!!!! még akkor is ha ép nem volt semmi szerkeszteni valóm!

A lapunk.hu ezzel a lépésével nagyon melléfogott! Az olvasottak közt egy olyan indok sem volt amiért az oldalam megérdemelte volna a törlést! By: Neko

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3dyc03oR6L0

 

Videoplayer.hu

Tájékoztatunk, hogy 2010. április 1-én a Videoplayer szolgáltatása megszűnik. Erről és a további lehetőségekről felhasználóinkat levélben részletesen tájékoztatjuk.

Amit küldtek:

Kedves VideoPlayer Felhasználó!

Sajnálattal közöljük, hogy 2010. április 1-től megszűnik a VideoPlayer videó és képmegosztó oldal.

Regisztrációd adatait ettől a naptól nem kezeljük tovább, azok törlésre kerülnek!

Bízunk benne, hogy szolgáltatásunkkal elégedett voltál, és Neked is legalább annyi örömöt szerzett a VideoPlayer, mint nekünk.

Üdvözlettel,
VideoPlayer csapata

Kedves látogatók, tagok. A Hellsing Anime és Ova részek a videoplayerről lettek tallózva. Ezeket a vidiket április 1.-étől nem lehet megtekinteni. Viszont az anime részeket saját magam fogom feltölteni. Ova részekért Mion jelentkezett.
By. Neko


2010.05.01. Az oldalon 2 új admint avattunk: Miont és Zsfiát. Reméljük az oldalon megfelelően teljesítik adminisztrátori kötelességüket. A következő okok miatt lehetnek adminok: Rendszeresen fent vannak az oldalon, és az elsők között regisztráltak még az előző honlapon. Viselkedésükkel nem volt probléma, megbízható személyek.

2010. Májius

A NING.COM Szenzációként tünteti fel, hogy ami eddig ingyenes volt, azért ezentúl fizetni kell. E miatt a klánnak ismét költöznie kellett.

Hello!

/New plans and pricing announced! We're focusing 100% on paying Ning Networks and will begin phasing out our free service in July. Get a sneak peek at the upcoming plans./

We’re writing today to let you know about some new and exciting changes coming to Ning. In July, we’re doing two very important things:

1. We're introducing new plans and pricing.

We’ve created plans for nearly every type of Ning Network, from the smallest group to the largest business. You’re already an expert at getting your members involved, and these new plans were designed to help you go further and monetize your Ning Network in new ways. Prices start as low as $3/month — an unprecedented deal that even allows you to go ad-free.

The plans will be available in July, but you can get a sneak peek at the details here.

2. We'll be phasing out all free Ning Networks.

We want to provide a new level of innovation to Network Creators — including all the valuable features Network Creators have asked us to build. To get there, we need to focus 100% on paid Ning Networks. This phasing out of free services won’t happen until July, so you’ll have plenty of time to weigh your options. We’ll do our best to provide you with a migration path if you don’t wish to continue with Ning, but we’d love to have you come along for all of the exciting future developments.

What if I have more questions?

We thought you might! We've put together a list of FAQs that will help answer many of your questions. Nothing will be changing immediately, and we'll be contacting you again via email with more details.

Sincerely, ***

2010.05.12. Párhuzammal a Ning-es oldallal ami hamarosan megszüntetésre kerül, létrejött a https://blood.hungarianforum.com/ Itt folytatódik tovább a klán, ameddig lehet. Sajnos a klán alapulása óta nem sok jó történt velünk. De mi mindig emelt fővel várjuk a jövőt, hogy mit hoz számunkra.


Arra szeretném megkérni az aktív tagokat, hogy írják le nekik mit jelent ez a klán.

Minden jót, és kevésbé jót leírhattok. A szövegben a fogalmazásra nagyon vigyázzatok, mert a szöveget nem javítom. Vagyis - nem fogok semmit sem átírni

Szeretném ha leírnátok, miért jelentkeztetek, és mi lett belőle!

 

Szeretném, ha az érzéseitekről is mondanátok pár szót - Miért ragaszkodsz hozzánk? a laphoz? És szeretném ha leírnátok mi a véleményetek az Admin Team-ról, valamint az Adminokat is egyesével jellemezve. Akiket ismertél, és akiket ismersz. ( erről a veterán tagok tudnak sokat írni.

Röviden összefoglalva: Írjátok le, mi mindenen mentetek keresztül, amióta a Blood Clan tagjai vagytok. Ha lehetséges, a levél legyen hosszú, és szép megfogalmazású. ( minnél kevesebb rövid tőmondattal )

A leveleket itt írjátok meg :) .

2010.05.18. Zsfia, nem sokkal az után hogy Admin lett kilépett a klánból. "közöld a bandával h léptem, ennyi." Nagy csalódást okozott... A kezdetektől fogva tag volt...

 

2010.06.02. Ezentúl a Hellsing F. K. ezen a címen lesz elérhető: https://blood.hungarianforum.com/ Reményeink szerint nem kell több váratlan költözésre számítanunk.

 

2010.06.21. valamiféle utalás Zsfia miért is lépett ki:

"" *hát mióta elhagytam az oldalt végre kiszakadtam a monotonból
*főleg, hogy itt a nyár ""

Válasz:

"" *figyi senki se kötelezett, hogy az oldalnak szenteld az életed, és úgy tekint rá mint egy apácazárdára. senki nem tiltotta hogy éld az életed
*csak te erre nem voltál képes
*érdekes mód a többiek igen
*képesek rá ""
 

 

Klántalálkozó 

2010.06.23. Tahitótfalu - Délelőtt 11-kor nagy nehezen összegyűlt a csapat, szervezési hiányosságok, és nehézségek miatt, mert eredeti tali időpont 10 órára volt megbeszélve. :) Már a kocsiban jó kedvűen voltunk - tanúi lehettünk Takashi és anyukája közti jó kapcsolatának, amin sokat mosolyogtunk. Mikor megérkeztünk, két kislány várt minket. Először megszeppentek, és szót fogadva az anyai parancsnak, békén hagytak minket :) Amikor kisebb etika órát tartottunk rugalmas keretek közt, akkor valahogy a földrajz témában Agaton megszólalt, amúgy meg keveset beszélt. Nem hagyta a 3+2 primadonna szóhoz jutni. Megtudtuk, hogy: Árvíz után nem jó vizes területeken sétálni, mert a szúnyogokat nyelni lehet, olyan sok van. Megtudtuk, hogy Rebeka nagyon ragaszkodó, és szerethető kislány - elsőnek Agatont, majd Miont, és később Neko-t imádta nagyon. Azt is megtudtuk, hogy Takashinál a Brassói nagyon finom :D Meg azt is, hogy Aga perverz, és ezt úgy bizonyította, hogy letaperolta mesterét, Miont. :D Jó és tartalmas találkozó volt még ha kevesen is voltunk - pár fontos dolgot meg tudtunk beszélni.

A főadminisztrátor a 2 kislányt tiszteletbeli tagokká avatta - még ha nem is tudják mi is az a Hellsing F. K. nagyon aranyosak voltak.

 


2010.07.03. Az oldal új linkje: www.blood.allgo.us -Az oldal eddig feltöltött tartalma nem veszett el, de viszont új témaköröket vettünk fel.Az oldal jelenlegi célja, minél több aktív tagot felvenni.

 

2010.07.04. Gyömrői tali megint egy kisebb késéssel kezdődött, mivel Mion család látogatáson volt Budán és csak azért se engedték el.
20 perc késés után megérkezett és hozott magával egy meglepetés vendéget, a testvérét, Olivért. 3-an elindultunk a tóhoz és a jegypénztárnál előkerült a 4. tag is Kyuubi, alias Vuk. Eleinte nem ismertük fel, szülei Neko-t szólították le, hogy hozzánk tartozik-e, aki viszont kapásból azt mondta hogy nem. Aztán említették az oldalt, hogy a mi oldalunkon szokott játszani, erre Neko megszólal - Vuk? :D Megvettük a jegyeket, és indult a hely vadászat. Kisebb keresgélés után találtunk egy jó helyet. Igaz kicsi volt, de elfértünk és még egy pad is volt a közelünkben.
Amiért Mion a múltkori találkozásról is elkésett mert elaludt, mint a szar ezért ketten  Neko-val bementek a vízbe büntetésképp.
Miután kijöttünk, felhívtuk Agát, hogy hol van, miért nem jön. Kiderült, hogy vonattal jön ezért fél Gyömrőt bejárta.
Mikor már ő is megvolt muszáj volt bemenni megint a vízbe. Agatont is sikerült megfürdetni. ( Megérte, mert hihetetlenül büdös volt a lába.) Egyszer csak észrevettük, hogy Vuk is bent van, de mivel nem hozott fürdőruhát képes volt ruhástul a vízbe bejönni. Meg is szívta, mert a zsebében felejtette a pénzét és úgy 1500Ft elázott. Úszás után kijöttünk és mentünk enni valamit.
Neko, Mion és Kyuu hamburgert ettünk, Agaton meg hot-dog-ot. Kyuu még vett sült krumplit is és azt még ott fogyasztottuk. :)) Aga vett egy Colát amit Mion rögtön kikapott a kezéből és ivott belőle, majd Neko is ami aztán csak-csak visszakerült Agához.

A nap többi részében nem mentünk úszni, inkább száradtunk. Neko talált a dombon  egy kis helyett ahol volt 2 napágy és oda felment Mionnal.
Kicsit egyedül voltunk, beszélgettek, de sajnálatos módon megtalálták őket.
Na, aztán ott csesztették az adminokat, de utána visszakapták, igaz nem annyit, mint amit mi Neko és Mion kapott.

Mivel Mionéknak 7-kor már a buszon kellett lenniük ezért gyorsan átöltöztünk és körbejártuk a tavat.
A kis túra után mentünk a buszmegállóhoz és mindenki go haza. Jó volt ez a nap, és szívből sajnáltuk, hogy Takashi, és Gaarana nem lehetett jelen :( .

 

 

2010.08.31. Bár hamarabb köszöntött be az ősz, mit vártuk, és a nyár sem volt igazán nyár ízű, de ez nem is lényeg... A tanévre mindenkinek sok sikert kívánok, és ezt egy versemmel is kísérem, ami a 2010.09-es Mondomagazinban olvashattok. Valamint erre az végére is vannak terveink, Pl Nyári találkozó.  Neko Shihan

 

2010.09.12. Mion a Chat hivatalos Hopp-mestere.

 

2010.09.13. Ha minden igaz, Hónaponta meg fog jelenni a Mondo magazinban egy Cikk, amit a klán ír ^^ Részletek itt.

 

2010.09.13.Elkészült a Blood Clan új Címere.

 

2010. Október - Megjelent az első cikkünk a Mondo magazinban -> Klubok - Nyitott száj.

 

2010.10.09. Blood Clan találkozó a Mondo Meet-en :)

A találkozó nagyon jól sikerült. Meglepő volt mennyi Pest környéki tag összegyűlt.

Agaton, Beza, Black, Ilpe, Kyuubi, Neko, Mion, Mortiger.

 

2010. November - Mondo magazin - Klubbok / nyitott száj. Ebben a hónapban is hozzászóltunk.

 

2010.11.13. Blood Clan találkozó a Mondo Meet-en.

 

Aagaton, Ilpe és a haverja, Mion, Mortiger, Neko Shihan, Takashi, És két tiszteletbeli tagunk: Rebeka és Regina

 

2011. Decemberben és Januárban is szép számmal képviseltük magunkat a Mondo Meet-en. Mivel úgy néz ki hogy minden hónapban leszünk egy páran Meet-en azért a klántörténetbe csak akkor lesz megemlítve, ha valami fontos esemény történt.

 

2011.01.30. Kis áttekintés a honlapok közt. - Phoenix szárnyai alatt

https://blood.hungarianforum.com/h27-phoenix-szarnyai-alatt
2011.02.05. Takashi-tali -> Tahitótfalu

(Házigazdák: Takashi, és családja / vendégek; Baku, Rizibizi, Agaton, Neko Shihsn)

Nagyon kellemes kis nap volt, és jól éreztük magunkat :)

 

2011. Márciusi Mondo számban is hozzá szóltunk! :)

 

2011.03.24.    A Blood Clan emlék kard "kiállításra került" -> Bárki megtekinthette 2 hónapig.  Cantinában. http://cantinaklub.com/

 

 

Mondo Magazin : Klub program - hozzászólások:

2010. Október

2010. November

2011. Március

2011. Április

 

2012.11.11.
Az oldal kicsit elhagyatottá vált közel 1 év alatt. Ennek oka, hogy tagjaink nagy része ezekben az években lép a felnőtt korba és elkezdik keményen taposni az élet malomkeretét.  Felkészülés a vizsgákra, vizsgamunkák elkészítése nem is kevés; ráadásul határidőre. Az érettségi, és a munka. Kicsit elaléltunk. Sok regisztrált tag, akik inaktívak voltak, lemorzsolódott. Akik állták a kiképzést, őket megtalálhatod a tagok között – Mindenkinek fel van tüntetve mikor regisztrált erre az oldalra.

Mint azt egy 2011. Januári áttekintés is említi, ahogy az emberek élete, így az oldal élete is hullámzó, és mindig megerősödő. 2012 Novemberi események közül ezekkel próbál újra szárnyra kelni az oldal.
Dawn Lingt Szerepjáték https://blood.hungarianforum.com/f1-dawn-light
Fórumos játékok https://blood.hungarianforum.com/f7-jatekok

 

Blood Clan / Áttekintés 2012.12.13 / – Talán ez az oka, hogy egyes klubos oldalak eltűnnek a süllyesztőben. Majdnem mi is…

Kedves Mondo-sok, olvasók, mindenki!
Ebben a levélben szeretném elmesélni, miért nem lehetett rólunk hallani, látni minket, és úgy egyáltalán hova tűntünk, mi történt velünk. 2010. Október, 2010. November, 2011. Március, 2011. Április, 2011. Június. Ezekben az időkben nagyon aktívak és összetartók voltunk. Írtunk az újságba, Mondo Meet-ekre jártunk, aktív volt a kommunikáció a tagok között, alig volt olyan napszak hogy ne lett volna valaki fent az oldalon. Ám jött a facebook. Mindenki azt mondja, hú de tök jó, milyen sok lehetőség van benne, milyen király egy cucc; csak azt nem tudják, hogy innen-onnan (mert nem csak a mi oldalunk lépett bele ebbe a cipőbe..) eltűntek a tagok, és inkább FB-n klikkesedtek, és a korábbi munkát, értékeket meg elkezdték figyelmen kívül hagyni. Na de ennyit a FB-ről nem írok többet róla, hiszen meghódította a világot, és mint egy vírus úgy jut be mindenki agyába. Szomorúan vettem észre a saját kis baráti körömből is, hogy akik előtte szívesen eljártak sétálni, inni meg hasonlók, elkezdet a gép előtt gubbasztani és várni a lájkokat a nagy életfilozófiájukra… Visszatérve a BC-re. Tagjaink abba a korba léptek, amikor szinte mindenki nyakában ott volt (van) az érettségi, vizsgaidőszak. Tény és való hogy nagyon sokat kell tanulni, hogy sikeresen záruljanak a vizsgák; de azért 2 percet igazán rászánhattak volna az életükből, hogy leírják: bocs tanulok az érettségire (PL) de nem felejtettelek el titeket. Tisztelet az a kevés kivétel. Arról is érdemes beszélni, hogy pár tagnál erősen beütött a pubertás és más értékeket kezdtek előtérbe helyezni. Ezt úgy értem, hogy a régi barátokat félreteszik, és új dolgok iránt kezdenek érdeklődni. A régi kapcsolatok meg majd úgy is lemorzsolódnak. És hogy a kellemetlen hangvételű sorokat lezárjam: Nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy én vagyok a legnagyobb hunyó a dologban! Mindenki hibázott egy kicsit, de én a legnagyobbat, úgy érzem. Egy hosszú év műve, súlya nyomja a lelkem, ha a BC-re gondolok. Tavaly októberben megkérték a kezem, nyakamon volt az összes vizsga, az esküvő is, lehetetlennek tartottam, hogy foglalkozzak az oldallal. De ez nem így volt. Felnéztem, láttam, hogy mindenki arra vár, hogy csináljak valamit. Mondtam mi a helyzet, tisztába voltak a történésekkel; csupán a kinevezett adminoknak nem tudtam feladatot adni, hogy mit csináljanak. Így az oldal szépen megállt és egyhelyben kezdett toporogni. Annak viszont örülök, hogy a közös nyaralást 2012 Augusztusában meg tudtam szervezni, és jól sikerült. Mivel semmi kilátásom nem volt a jövővel kapcsolatos kérdésekről, hogy mi lesz a BC-vel, így hatalmasat hibáztam, amikor kijelentettem, ez az utolsó találkozó, és rájuk hagyom a Blood Clant. Hülye voltam..
Egy oldal akkor hal meg igazán, amikor a fő-admin búcsút mond az oldalnak. De hülye voltam, te jó ég…
Októberben támadt egy ötletem. Eszembe jutott, hogy a 2011-es tavaszi Mondo-conon beszéltem egy olyan dologról, ami próbálkozásként megjelent az oldalon, de utána meg is bukott. Egy szerepjátékról van szó. Egy teljes hónapig tartott, míg egy demo oldalon kidolgoztam minden egyes apró részletét a szerepjátéknak. Mit mondjak… Nagyon nehéz a megszokott MMORPG-s elemeket úgy átültetni fórumos szerepjátékba, hogy az működjön. Figyelnem kellett arra, hogy az események megszabott feladatpontokon túl is gördülékenyen tudjon zajlani, és egyszerre azt is számba kellett venni, hogy feladatok nélkül unalmassá és egyhangúvá válik a cselekmény. Ergo: mint játékvezetőnek folyamatosan ügyelnem kell arra, hogy minden egyensúlyban legyen.
Miről szól a Dawn Lingt szerepjáték?
A múltban véres háború dúlt két hatalom közt. Senki se tudta már, miért és hogyan robbant ki a háború, csupán az járt mindenki fejében, az ellenségnek pusztulniuk kell. Nem fajok álltak egymással szemben, erről szó sincs. A fajok jól megvoltak együtt; hanem két uralkodó nagyvárosról (ami közel akkora méretű lehet mint egy kis állam); van szó, DoWald és Evolenia. Reményt vesztett volt a harc, ami békét hozhatott volna, ugyanis mind két fél az egyedüli, kizárólagos uralomért hajtott. Csupán a szakadárok, akik a régi vér áztatta csatamezők közt bujkáltak, remélték a békát, és életük árán is, de elérték céljukat. Az új korszak hajnalán, az emberek feleszméltek, s kollektívan a békés együttélés reményében egy hatalmas várossá szerveződtek, négy őrtoronnyal. A játék a keleti őrtoronyban valamint a városban játszódik. Az őrtornyokra azért van szükség, mert a sötét lidérces erdőkben még élnek olyan lények, akik a pusztítás vágyának élnek. Ez a játék mozgatórugója, ez fogja a cselekményeket előre mozgatni. A játék alapja – története fórumon bővebben is olvasható: Blood Clan :: Fórum :: Szerepjáték :: Dawn Light :: Dawn Light - Történet
Semmi kép nem hagyom magam!
Mint a főnix aki a hamvaiból születik újjá, úgy én sem hagyom magam, teljesen mindegy hányszor taposnak a porba és próbálnak lelkileg kicsinálni. Nem hagyom magam! Nem hagyom, hogy sok év munkája megsemmisüljön. Még ha vannak olyan időszakok is, ami kifejezetten káros az oldalnak és a közösségnek, akkor is valahonnan összekaparok annyi erőt, hogy talpra állítsam a brigádot, még ha az olykor nagyon fáj is... 2008.12.29. Ekkor kezdődött el minden, kár lenne érte.

 

Neko Shihan


___________


Áttekintő: 2014. 07. 21.


Jelenleg 30 aktív regisztrált tagunk van az oldalon. Abból átlagosan napi szinten 15 rendszeresen bejelentkező felhasználónk van: Neko Shihan, Mion, Doroko, Dracu, Skylon, Blake, Arma, Raven, Akira, Sairah, Rin, Pip Shlau, Taka, CloceCleaver, Zanaffar. Az oldalon pillanatnyilag 8819 hozzászólás olvasható. Átlagos napi látogatások száma az oldalon: 5722. Az oldal forgalma a indulástól számítva 34672945 Visszatérő vendégek: 60% , Ebből regisztrált visszatérő vendégek: 21%


Dracu


___________